طراحی و ساخت وب سایت های داینامیک

از آنجا که در ساخت وب سایت و طراحی پرتال از حجم کمتری ازکد ها  در ساخت وب سایت های استاتیک استفاده می‌شود، سرعت بارگذاری یا   Loading بالایی دارا می باشند

طراحی و ساخت وب سایت های داینامیک
قبل از هر تصمیمی با شما هستیم

مشاوره رایگان و هدفمند طراحی سایت خود را به ما بسپارید

درخواست مشاوره رایگان
سرفصل مطالب:

    طراحی سایت داینامیک

    طراحی سایت روش های مختلفی دارد که یکی از آن ها طراحی سایت داینامیک است. درباره وب سایت های داینامیک که به معنی پویا می باشد به طور کلی می توان گفت تمام وب سایت های آموزشی، خبری، فروشگاه های آنلاین  و ... از این نوع وب سایت می باشند. دلیل نامگذاری داینامیک بر این نوع سایت ها تغییرات و بروز رسانی مداوم آن هاست. سایت های داینامیک اگر چه همانند سایر پدیده های بشری خالی از عیب نیستند اما مزایایی دارند که از جمله آن ها می توان به مدیریت آسان این نوع سایت ها با در اختیار داشتن کنترل پنل، عدم نیاز به دانش تخصصی برنامه نویسی و همچنین امکان گسترش وب سایت اشاره کرد. طراحی وب سایت های داینامیک به دو نوع کلی تقسیم می شود. نوع اول که بسیار گران قیمت هم هست اختصاصی است و نوع دوم از طریق مدیریت محتوا یا cms می باشد.

    ساخت وب سایت ها بر اساس کاربرد و نوع برنامه نویسی به چند مورد تقسیم می شوند که عبارت است از :
    1- ساخت وب سایت استاتیک یا ثابت
    در ساخت وب سایت و طراحی پرتال این وب سایت ها یک بار طراحی شده و اطلاعات مورد نیاز در آن ها قرار گرفته و پس از آن برای تغییر نیاز به ساخت وب سایت به صورت حرفه ای یا نیمه حرفه ای  است. زبان برنامه نویسی این گونه از وب سایت ها در بیشتر مواقع HTML و Java Script بوده که در مدل توسعه یافته می توان به CSS  اشاره کرد.
    از آنجا که در ساخت وب سایت و طراحی پرتال از حجم کمتری ازکد ها  در ساخت وب سایت های استاتیک استفاده می‌شود، سرعت بارگذاری یا   Loading بالایی دارا می باشند. علاوه براین کاهش حجم کد ها خوانایی بالاتر سایت توسط موتور های جستجوگر یا  Search Engineرا به دنبال داشته و این موارد سبب بهتر شدن وضعیت آن ها در ساخت وب سایت و طراحی پرتال از لحاظ امتیاز دهی موتورهای جستجو یا رنکینگ خواهد شد. در ضمن این گونه سایت ها قیمت طراحی پایینی را نسبت به سایر سایت ها دارند.
    استفاده از حرفه ای ها علاوه بر افزایش امنیت ،سبب بهره مندی ازظاهری زیبا می‌شود چرا که همه چیز ثبات داشته که از جمله متون و اندازه ی تصویر ها و هم چنین همه ی عنصر ها مکان ثابتی دارند ،که در نتیجه می توان برای محل قرار گرفتن هر یک از جز ها بهترین تصمیم را گرفت.
    سایت های استاتیک در ساخت وب سایت و طراحی پرتال برای شرکت ها، سازمان ها و افرادی مناسب است که حداکثر دو یا سه بار در سال نیاز به تغییر در محتوای وب سایت دارند.

    2- سایت دینامیک یا پویا
    در ساخت وب سایت و طراحی پرتال افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند،می توانند محتوای  سایت های دینامیک را بعد از ساخت تغییر دهند. زبان برنامه نویسی وب سایت های داینامیک می تواند براساس نیاز متفاوت باشد اما قالبا از زبان های برنامه نویسی ASP ASP.Net ، PHP، CSS استفاده می‌شود.
    در ساخت وب  سایت و طراحی پرتال این گونه از سایت ها در ابتدا پایه کلی سایت توسط طراح ایجاد و سپس محتوا توسط مدیران سایت ها بارها تغییر کرده و  از این رو طراح در ساخت وب سایت وطراحی پرتال نسبت به موقعیت و اندازه ی دقیق متون  و تصویر ها  و سایر فایل هایی که بعدا توسط مدیران سایت ها تغییر می‌کند اطلاعی نداشته و بنابر این همه حالت ها را در نظر می گیرد و این کار سبب می‌شود که تا حدودی از گرافیک و جلوه ی سایت کم شود.
    نمونه کار
    یکی از ویژگی های  سایت های دینامیک این است که محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و... وجود ندارد.
    با توجه به این که دراین سایت ها از زبان های برنامه نویسی پیشرفته استفاده شده امکانات زیادی در آنها قابل ایجاد است به مانند ایجاد صفحات هوشمند، فروم ها وموتورهای جستجوی پیچیده که همه از ویژگی های خاص آن هاست.
    اما استفاده زیاد از کدها سبب کند شدن بارگذاری یا  Loadingسایت وکم شدن رنکینگ آن در موتور های جستجو یا Search Engine می شود.
    سایت های دینامیک برای افراد، شرکت ها و سازمان هایی که بیش از سه بار در سال نیاز به تغییر درمحتوای بارگذاری شده در سایت را دارند،مناسب است.
     
    سایت استاتیک و نیمه دینامیک فلش

    در ساخت وب سایت و طراحی پرتال سایت های فلش دو نوع استاتیک و نیمه دینامیک هستند که توسط نرم‌افزارهای خاصی طراحی می شوند. در بیشتر موارد از XML برای ایجاد قابلیت تغییر یا هوشمندی در این گونه وب سایت ها بهره گرفته شده است.
    به طور کلی در  ساخت وب سایت و طراحی پرتال سایت های فلش  استاتیک غیر قابل تغییربوده وبه مانند سایت های ثابت توسط طراح ایجاد می شوند و برای تغییر آن نیاز به افرادی است که به صورت حرفه ای یا نیمه حرفه ای از دانش طراحی سایت های فلش برخوردار بوده باشند.
    اما سایت های فلش نیمه دینامیک مانند  سایت های دینامیک عمل کرده و قابل تغییر هستند. اما تغییر دادن در آن ها به سادگی  سایت های دینامیک نبوده و نیز دامنه ی ایجاد تغییرات محدود تر است.
    ازجمله مزایای وب سایت های فلش جذابیت آن ها است،توانایی ایجاد ظاهری زیبا و هم چنین انیمیشن‌های جذاب.
    اما از معایب آن درساخت وب سایت و طراحی پرتال آنها می توان به امکان خوانده نشدن اطلاعات موجود در آنها توسط موتور های جستجوگر و سرعت کم بارگذاری یا Loading اشاره کرد.
    در ساخت وب سایت و طراحی پرتال سایت های فلش برای کسانی مناسب است که نیاز به تبلیغات نداشته و عموم کاربران با آن ها آشنا هستند.

    نوشتن یک نظر
    نظرتان را با ما در میان بگذارید

    شما در پاسخ به

    نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

    لطفا نام خود را وارد کنید
    لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید
    لطفا یک نظری بنویسید
    شما باید این قوانین را بخوانید و بپذیرید.
    افزودن نظر