طراحی پورتال سازمانی

طراحی پورتال سازمانی

برآورد هزینه طراحی پورتال سازمانی

پورتال سازمانی یک سیستم نرم افزاری جامع است که برای مدیریت ارتباطات و اطلاعات سازمانی طراحی شده است. پرتال سازمانی به کاربران امکان می دهد تا به اطلاعات و منابع سازمانی دسترسی داشته باشند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و کارهای خود را انجام دهند.

پرتال سازمانی چیست؟

پرتال سازمانی یک سیستم نرم افزاری جامع است که برای مدیریت ارتباطات و اطلاعات سازمانی طراحی شده است پرتال سازمانی به کاربران امکان می دهد تا به اطلاعات و منابع سازمانی دسترسی داشته باشند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و کارهای خود را انجام دهند.

پرتال سازمانی از یک سری صفحات وب تشکیل شده است که به یکدیگر مرتبط هستند. این صفحات وب می توانند شامل موارد زیر باشند:

  • صفحات اطلاعات: این صفحات اطلاعات سازمانی مانند اخبار، گزارش ها، اسناد و دستورالعمل ها را ارائه می دهند.
  • صفحات خدمات: این صفحات خدمات سازمانی مانند فرم های درخواست، رزرو منابع و پرداخت صورتحساب را ارائه می دهند.
  • صفحات مشارکت: این صفحات امکان ارتباطات و همکاری بین کاربران را فراهم می کنند.
پرتال سازمانی چیست؟

مزایای پورتال سازمانی

پرتال سازمانی یک سیستم نرم افزاری جامع است که برای مدیریت ارتباطات و اطلاعات سازمانی توسط یک شرکت طراحی پورتال ساخت، توسعه و نگهداری میشود. پورتال های سازمانی می توانند مزایای متعددی برای سازمان ها :داشته باشند، از جمله

     

    در حقیقت سایت شما نمونه ایی از حضور شما در فضای آنلاین مجازی است. تعداد بسیاری از تجارت ها اقدام به طراحی سایت می کنند تا توانایی این را داشته باشند برای شرکت و یا تجارت خود بازاریابی نمایند و قصد شان این است که افرادی را به دنبال خود بکشانند و آن ها را تشویق به خرید از سایت خود کنند. در حالتی دیگر طراحی سایت برای یک شرکت پنجره ایی می باشد برای آشنایی مشتریان جدید.

    طراحی سایت برای تجارت شما می تواند یک جلوه ی بسیار زیبای ظاهری داشته باشد و همین امر باعث فروش هرچه بیشتر محصولات شما بشود و به خرید آسان تر و سریع تر مخاطبان و مشتریان سایت کمک کند و از جهتی دیگر باعث آشنایی هرچه بیشتر مردم با سایت و تجارت شما بشود تا بتوانند به راحتی هر چه تمام به شما و تجارتتان اعتماد نمایند.

    در این مطلب دلایلی را بیان می کنیم که چرا شما نیاز به یک طراحی سایت قوی برای کسب و کار و تجارت خود دارید و اصلا یک طراحی سایت کاربر پسند چگونه است و چگونه باید آن را طراحی نمود

     

    1- محتوایی را که مخاطبین شما به آن نیاز دارند را مشخص نمایید

    از دلایلی که یک طراحی سایت انجام می شود این است که تمامی اطلاعات مورد نیاز تجارت تان را با کاربران سایت به اشتراک بگذارید از این راه به آن ها بگویید این سایت چه مواردی را در اختیار آن ها می گذارید و یا نحوه خدمت رسانی شما به چه صورت می باشد.پیام و لحنی واضح و به نایش گذاشتن جلوه ایی از کارتان که مرتبط با شرکت است توانایی ایجاد ارتباطی قدرتمند را میان شما و مخاطبینتان به وجود می آورد و هم چنین اعتماد آن ها را نسبت به شما افزایش می دهد

    اطلاعاتی را از قسمت های مختلف شرکت تان اعم از سهامدارن، بخش ارائه سرویس دهی به مشتریان و کسانی که با مشتریان به طور مستقیم در ارتباط و تعامل می باشند، تهیه و جمع آوری کنید. دریابید که مشتریان به دنبال چه مواردی می باشند و بازخورد آن ها نسبت به مواردی که در وب سایت خود ارائه می دارید، چگونه می باشد و از همه مهم تر، باید درک کنید که برای رفع چه مشکلاتی این مخاطبین به وب سایت شما رجوع می کنند.

    همیشه راه ها و ترفند ها بسیاری وجود دارند که شما می توانید در طراحی سایت تان از آن ها استفاده کنید البته امکان دارد همه ی آن ها توانایی این را نداشته باشند تا بتوانند ارتباط شما را با مخاطبین طراحی سایت تان برقرار نمایند. شما می بایست همیشه در انتخاب این ترفند ها خواسته ها و نیاز های مشتریان را مورد توجه خود قرار دهید.

    شنیدن نظرات مخاطبین و مشتریان طراحی سایت می تواند انواع ایده ها را برای شما فراهم آورد و به شما در طراحی سایتی که نظر بیشتر مشتریان است و می تواند افراد زیادی را به سمت خود سوق دهد.

     

    2.اطلاعات و محتوای سایت خود را به گونه ای سازمان دهی و مرتب کنید که متناسب مشتریان وب سایت تان باشد.

    زمانی که تجارت ها تجربه کاربری بهینه ای را در طراحی سایت خود به وجود می آورند، باعث می شود تا مخاطبین به راحتی مواردی را که می خواهند، در وب سایت بیابند. ابتدا گروه ها و انواع مختلف مخاطبین سایت تان را مشخص کنید و سپس هدف آن ها از بازدید وب سایت خود را دریابید و سپس محتوا و مواردی که متناسب آن ها می باشد را در وب سایت خود قرار دهید.

    می توانید با مخاطبین سایت خود مصاحبه کنید و یا اطلاعاتی را از بخش فروش و ارائه سرویس دهی به مشتریان شرکت خود به دست آورید و مشخص سازید که کاربران بیشتر در کدام بخش های وب سایت تمایل به کلیک کردن دارند.

    زمانی که اهداف این کاربران سایت را متوجه شوید، به راحتی می توانید اطلاعات و محتوا ها را به گونه ای در وب سایت قرار دهید که برای مخاطبین تان بسیار جذاب باشد.