طراحی پورتال سازمانی

طراحی پورتال سازمانی

برآورد هزینه طراحی پورتال سازمانی

پورتال سازمانی یک سیستم نرم افزاری جامع است که برای مدیریت ارتباطات و اطلاعات سازمانی طراحی شده است. پرتال سازمانی به کاربران امکان می دهد تا به اطلاعات و منابع سازمانی دسترسی داشته باشند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و کارهای خود را انجام دهند.

پرتال سازمانی چیست؟

پرتال سازمانی یک سیستم نرم افزاری جامع است که برای مدیریت ارتباطات و اطلاعات سازمانی طراحی شده است پرتال سازمانی به کاربران امکان می دهد تا به اطلاعات و منابع سازمانی دسترسی داشته باشند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و کارهای خود را انجام دهند.

پرتال سازمانی از یک سری صفحات وب تشکیل شده است که به یکدیگر مرتبط هستند. این صفحات وب می توانند شامل موارد زیر باشند:

  • صفحات اطلاعات: این صفحات اطلاعات سازمانی مانند اخبار، گزارش ها، اسناد و دستورالعمل ها را ارائه می دهند.
  • صفحات خدمات: این صفحات خدمات سازمانی مانند فرم های درخواست، رزرو منابع و پرداخت صورتحساب را ارائه می دهند.
  • صفحات مشارکت: این صفحات امکان ارتباطات و همکاری بین کاربران را فراهم می کنند.
پرتال سازمانی چیست؟

مزایای پورتال سازمانی

پرتال سازمانی یک سیستم نرم افزاری جامع است که برای مدیریت ارتباطات و اطلاعات سازمانی توسط یک شرکت طراحی پورتال ساخت، توسعه و نگهداری میشود. پورتال های سازمانی می توانند مزایای متعددی برای سازمان ها :داشته باشند، از جمله

     

    1- کیفیت تم ها و الگو

    تعداد بسیار زیادی تم و هم چنین الگو برای سایت وردپرسی شما وجود دارد و شما می بایست تا در انتخاب تم و الگوی خود کاملا دقت داشته و باید طوری آن ها را انتخاب کنید که قابلیت تغییر و اصلاح مجدد را داشته باشد و انعطاف پذیر هم باشد.

    2- هاستینگ

    هنگامی که صحبت از تجارت های تازه افتتاح شده به میان می آید عامل بعدی در طراحی سایت هاستینگ است.شما باید دنبال هاستینگی باشید که بتوانید با آ به راحتی سرویس وردپرستان را مدیریت نمایید و به شما در اجرای هر چه بهتر و عالی تره وب سایت تان کمک کند. هم چنین هاستینگ می بایست عمل بک آپ گیری روزانه را برای شما مهیا کند

    3- در انتخاب پلاگین تمام دقت خود را بکار ببرید

    نصب نمودن پلاگین های زیاد علاوه بر کاهش سرعت بارگذاری در سایت وردپرس باعث سنگینی سایت می شود. شما تنها پلاگین هایی را به وب سایت خود اضافه کنید که به طور فعال استفاده شوند و هم چنین به راحتی حذف شوند.

    4-پیکربندی وب سایت

    در هنگامی که نصب وردپرس روی هاست خود را به اتمام رساندید با شروع به پیکربندی سایت خود کنید. شما می بایست درباره چگونگی ارائه نظر ها و دیگر کار هایی که می بایست انجام شود فکر کرده تا فعتالیتی عالی در بیاید. این تنظیمات در وردپرس نصب شده وجود ندارد و می بایست شما در تنظیمات اولیه آن را کامل کنید

    5.رابط کاربری گوشی همراه.

    خیلی از بازدیدکنندگان از طریق گوشی های همراه به وب سایت های ما دسترسی پیدا می کنند، از این رو وب سایت های وردپرس شما نیاز دارند تا طراحی ریسپانسیوی برای رابط کاربری خود داشته باشد که تجربه کاربری بهینه ای را برای تمامی کاربران سایت مهیا سازند. کاربران سایت نمی توانند وب سایت هایی که به طور نامتناسبی در صفحه نمایش های گوشی همراه اجرا می شوند را تحمل کنند.

     

    6.امنیت.

    وردپرس، دارای ویژگی های امنیتی می باشد، اما باید با استفاده از پلاگین ها و دیگر گزینه های مربوطه، این امنیت را ارتقاء دهید. Ilia Kolochernko، مدیر این روزهای High Bridge می گوید: "من می خواهم بگویم که اگر یک سیستم مدیریت محتوا محبوبی مانند وردپرس و یا جوملا به طور متناسبی پیکربندی شود، ممکن است در تنطیمات عادی خود به نظر امن برسد، از این نظر نباید آن ها را با گزینه سومی برنامه نویسی و یا بروزرسانی کرد."

     

    7.سئو سایت و بهینه سازی سایت.

    سئو سایت و بهینه سازی سایت، مشاهده شدن و جستجو شدن وب سایت تان را در Google و دیگر مرروگرها ارتقاء می دهد. استفاده از سئو سایت و بهنیه سازی سایت در کنار پلاگین های وردپرس مانند Yoast، شما را در مسیر درستی قرار خواهد داد. علاوه بر سئو سایت و بهینه سازی سایت در مرورگرها، مهم است که از عامل ایجاد سئو سایت دیگری نیز استفاده کنید. در شبکه های اجتماعی حضور فعالی داشته باشید، دقیقا در مکان هایی که مشتریان سایت بیشتر وقت خود را در آن جا می گذرانند و شما باید به سرعت از این طریق، اعتماد کاربران و مردم را به وب سایت و تجارت خود جلب کنید.