از اهمیت ساختار URL وب سایت خود غافل نشوید

از اهمیت ساختار URL وب سایت خود غافل نشوید

    هنگامی که یک تیم طراحی سایت پروژه ایی را استارت می زنند همگی اعضای تیم همت می کنند تا پروژه را تکمیل و کامل کنند.

     

    هنگامی که یک تیم طراحی سایت پروژه ایی را استارت می زنند همگی اعضای تیم همت می کنند تا پروژه را تکمیل و کامل کنند.
    در این مسیر همیشه مهم ترین موارد از نظر جا می ماند و دیده نمی شود.
    از جمله مواردی که در امر طراحی سایت سایت بسیار مهم است توجه نمودن کامل به url یک وب سایت می باشد.
    این مورد که طراحی سایت و هم چنین نوع ساخت آن به چه صورت بوده است بر روی امر سئو و بهینه سازی سایت بسیار تاثیرگذار می باشد.

    جستجوی آسان در وب سایت
    برای هر دارنده وب سایتی داشتن سایتی با ساختار منظم و منسجم و کاملا اصولی رویایی می باشد که دست یافتن به آن کمی دشوار است.
    اگر شما در ابتدای طراحی سایت یک پیش طراحی برای خود داشته باشید و نحوه ارتباط آن ها را با صفحه اصلی بتوانید برقرار کنید در انتها شما صاحب وب سایتی خواهید بود که تجربه کاربری بهینه ایی را به مخاطب القا می نماید و به دنبال آن میزان مخاطبین سایت و تجارت تان را افزایش می دهید.همین قضیه باعث موفقیت وب سایت شما می شود.
    در بیشتر منو های سایت دکمه جستجو  دقیقا بعد از صفحه هوم یا همان خانه سایت نشان داده می شود. نمونه های بسیاری برای این قضیه وجود دارد.
    همه ی طبقه بندی ها و منو های جستجوی خود را بررسی نمایید نحوه قرار گیری و ساختار url باید به آسانی و سهولت و کاملا اصولی در میان آیتم ها در داخل منو قرار بگیرد به صورتی دسترسی به آن راحت باشد.
    به صورتی که کاربر با نگاه نمودن به منو جستجو به آسانی مکان url را حدس بزند.
    توجه به اصول سئو
    هنگامی که ساختار منوی جستجو در مکانی اصولی و به صورت ساده در وب سایت قرار داشته باشد دسترسی کاربران هم به وب سایت آسان تر می شود.
    دایرکتوری ها ی موجود در سایت ها می توانند باعث ارتقای رتبه وب سایت شما بشوند.
    این موضوع واحد به متقاعد کردن مرورگرهای کمک می کند تا دریابند که محتوا و طبقه بندی های وب سایت شما بسیار با کلمات کلیدی که در نظر دارید، مطابقت دارد و متناسب است.
    زمانی که مطمئن شوید که دارای محتواهای مفهومی و بخصوصی می باشید، بیشتر می توانید روی کلمات کلیدی خود تمرکز کنید. 
    از جایی که مرورگرها امروزه بسیار هوشمند شده اند، باید دقت کنید که کلمات کلیدی خود را در تمام صفحات و بخش ها به کار می برید.
     
    نباید سایر صفحات وب سایت خود را پنهان سازید
    باید بدانید که همه صفحات وب سایت تان باید قابل دسترس باشند، در غیر این صورت کاربران در یافتن برخی محتواها با مشکل مواجه می شوند. 
    اگر حضور آنلاین تان به اندازه ای موفق بوده است که با این مشکل مواجه نشده اید، باید سعی کنید تا تعدادی از دایرکتورها را در سایت خود حذف کنید.
    شما می توانید روی این موضوع توسط بررسی کردن URL خود نظارت داشته باشید. هر دایرکتوری می تواند لایه ای به طراحی سایت شما بی افزاید. معقول نیست که تعداد لایه ها بعد از نام دامنه اصلی سایت تان، زیاد باشد. من به شخصه اعتقاد دارم که 5 لایه برای طراحی سایت کافی می باشد. وب سایت مسافرتی من TRIP TIPPING، دارای 4 لایه بعد از دامنه اصلی می باشد: دامنه/نوع محتوا/ قاره/ شهر/ مقاله. اضافه کردن حتی یک لایه نیز می تواند روی سئو سایت و بهینه سازی سایت تاثیر داشته باشد.
     
    رعایت موارد بالا شاید تمامی مشکلات وب سایت تان را در مرورگرها را حل نکند، اما به شما اطمینان می دهد که روی بهبود اجرای سایت خود به خوبی نظارت دارید.

    شما در پاسخ به

    نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

    نظر خود را در مورد ثبت کنید
    لطفا نام خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید لطفا یک نظری بنویسید
    افزودن نظر