افزایش سرعت سایت در 5 قدم

افزایش سرعت سایت در 5 قدم
تاریخ انتشار:

    وب سایت شما اغلب اولین ارتباط مشتریان با تجارت شما می باشد. اگر وب سایت تان به سرعت بارگیری نشود، شما مشتریان سایت و تجارت زیادی را از دست خواهید داد

    همیشه گفته می شود صبر داشتن بسیار کار خوب و نیکی است اما ما می گوییم که در همه جااین حرف صدق نمی کند بخصوص در برگذاری یک صفحه در طراحی سایت.

    شما از طریق وب سایتی که طراحی نمودید با مشتریان ارتباط برقرار می کنید. اگر در این میان خللی وارد شود که از جمله آن می توان به سرعت بارگذاری و بارگیری در طراحی سایت اشاره کرد شما قطعا مشتریان زیادی نخواهید داشت.

    هم چنین در بحث سئو و موتور های جستجو نیز این نکته بسیار حائز اهمیت است که یک سایت دارای چه سرعتی در بارگذاری است و در صورت بالا بودن سرعت سایت شما در اولویت نتایج جستجو قرار می گیرید. در صورتی هم که سرعت بارگذاری سایت شما پایین باشد در میان جمع بسیاری از سایت ها قطعا وب سایت شما از دید عموم در نتایج جستجو پنهان مانده که بدین معنی است که کم کم تجارت شما نادیده گرفته خواهد شد و از یاد می رود.

    چنانچه شما از سیستم مدیریت محتوای وب سایت استفاده می کنید که از جمله معروف ترین آن ها می توان به وردپرس و دروپال نام برد سایت شما امکان بهینه سازی و یا از همه مهم تر پر سرعت باشد.

    1- تعیین کم یا زیاد بودن سرعت یک وب سایت

    شرکت گوگل ابزار های بسیاری برای تعیین سرعت بارگذاری صفحات ارائه داده است که از جمله آن می توان بهGOOGLE WEBMASTER TOOL.

    اگر وب سایت شما در بیشتر از 75 درصد از بررسی های گوگل به عنوان یک سایت پر سرعت شناخته بشود این بسیار حائز اهمیت است.

    دیگر ابزار کنترل کننده سرعت سایت YAHOO Y SLOW می باشد که یک پلاگین رایگان برای کروم، فایرفاکس، سافاری و اپرا به همراه دارد که سرعت وب سایت شما را از A تا F رده بندی می کند.

    2-کاهش و یا حذف تصاویر بزرگ در طراحی وب سایت.

    اگر تا به حال دقت کرده باشید که چقدر طول می کشد تا یک تصویر در ایمیل آپلود شود، حتما سرعت وب سایت را برای بارگیری تصاویر بزرگ و یا تصاویر متعدد در یک صفحه را درک می کنید. برای کاهش این بی نظمی در تصاویر سایت، می توانید سه روش را به کار ببرید.

    3-کاهش تعداد پلاگین ها و جاوا اسکریپت ها.

    در کنار نمایش متن و تصویر، وب سایت شما ممکن است دارای موارد دیگری باشد که شامل جاوا اسکریپت و پلاگین هایی شود. فرم های موجود در وب سایت، دکمه ها، فیدهای تویتر، نظرات، صفحات و تب های جستجویابی و حتیGOOGLE ANALYTICS  می توانند به شما بگویند که چه کسانی سایت شما را بازدید می کنند و این تعداد بازدید در کجا بیشتر انجام می پذیرد و تعداد دفعات بازدید ها به چه اندازه است.

    4-کاهش انیمیشن های فلشی.

    نرم افزار انیمیشن های فلشی در وب سایت ها معمولا متناسب نیستند و انیمیشن های ساخت آن ها سرعت سایت را کاهش می دهند و این موارد از دید مشتریان وب سایت هم خیلی جالب به نظر نمی آید. به یاد داشته باشید که مشتریان سایت زمان زیادی ندارند تا منتظر بارگیری سایت تان بمانند و زمانی که با وب سایت کم سرعت رو به رو شوند، به سرعت آن جا را ترک می کنند. 

    5- Cache کردن وب سایت.

    طراحی سایت شما شامل موارد بسیاری است که در سرورهای مختلفی قرار گرفته است. مرورگرهای وب سایت باید تمامی این موارد را از سرورهای مختلف جمع آوری کنند تا سایت را بارگیری نمایند. این امر باعث افزایش زمان بارگیری سایت می شود

    شما در پاسخ به

    نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

    نظر خود را در مورد ثبت کنید
    لطفا نام خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید لطفا یک نظری بنویسید
    افزودن نظر