طراحی سایت برای موبایل

طراحی سایت برای موبایل
تاریخ انتشار:

    بیشتر طراحان سایت به طراحی وب سایت دسکتاپی روی می آوردند و این

    اکثر طراحان وب سایت و مشتریان سایت ابتدا به پروژه های طراحی سایت در دسک تاپ روی می آوردند، این در حالی است که امروزه وب سایت در گوشی همراه به عنوان هدف دوم طراحان سایت شناخته شده است. حتی با افزایش میزان طراحی سایت واکنشی در گوشی همراه، خیلی از ما باز هم وب سایت تمام صفحه ای را در طول روز برای انجام کارهای خود استفاده می کنیم.
    بیایید در این مقاله به مزایا و معایب روی آوردن طراحان وب سایت از سایت های دسک تاپ به وب سایت های گوشی همراه نگاه بی اندازیم.
     

    وب سایت های گوشی همراه، بلا استفاده نیستند



    اگر هنوز در ذهن تان وب سایت گوشی همراه را یک مکان بلا استفاده و بیهوده می دانید، باید این طرز فکرتان را عوض کنید. اگر مرا باور ندارید، در این جا آمارهایی از MOBITHINKING وجود دارد:
    2/1 بیلیون کاربر وب سایت گوشی همراه در سراسر جهان وجود دارد
    در US، 25 درصد از کاربران وب سایت فقط از طریق گوشی همراه وب سایت ها را بازدید می کنند
    اپلیکیشن های گوشی همراه 9/10 بیلیون بار دانلود می شوند
    فروش ابزارهای موبایل به طور روز افزون افزایش می یابد
     
    بیشتر از گذشته، ما وب سایت ها را توسط موبایل ها در جیب مان به همراه داریم، نه اینکه در کامپیوترهای روی میز و یا مکان های اداری  فقط به آن دسترسی داشته باشیم. این مورد یک گرایش جهانی است که به طور روز افزون نیز رشد می یابد.
     
    چرا وب سایت گوشی همراه بسیار محبوب است؟

    وجود گوشی همراه 200$+ در جیب هر کسی که می شناسید، نشانه ای است تا بدانید که وب سایت ها از قالب دسک تاپ ها خارج شده اند.
    در هر صورت، این دسترسی به وب سایت ها از طریق گوشی همراه من را متقاعد می کند که ابتدا از استراتژی طراحی سایت در گوشی همراه استفاده کنم. البته لازم به ذکر است که محبوبیت دسک تاپ ها هنوز هم از بین نرفته است، اگر 25% از کاربران سایت از طریق گوشی همراه وب سایت ها را بازدید می کنند، 85% آن ها هنوز هم به وب سایت های موجود در دسک تاپ ها روی می آورند. وب سایت دسک تاپ هنوز هم محبوبیت خود را دارد و به طور کامل کنار گذاشته نشده است. چرا با این وجود باز هم ابتدا به وب سایت های گوشی همراه فکر می کنیم؟
    یکی از منابع اصلی برای طراحی سایت در گوشی های همراه، بیانیه ERIC SCHMIDT در سال 2010 می باشد که اظهار داشت GOOGLE در حال رسیدن به این نقطه از وب سایت ها می باشد و هم چنین بیان نمود:"فکر کنم زمان آن رسیده تا تمامی ما ابتدا به وب سایت های گوشی همراه روی آوریم تا پاسخگوی همه موارد و نیازهای کاربران خود باشیم" (منبع). چرا این تغییرات به سرعت به وجود آمدند؟


     
     

    افت شدید در برابر افزایش روز افزون
    در طی سال ها و هم چنین امروزه، تفکرات و بینش های زیادی وجود دارد که مشخص می کند چرا طراحی وب سایت باید در وهله اول مد نظر قرار بگیرد.

    افت شدید از نیازی به وجود آمد که طراحی این وب سایت ها باید در مرورگرها و سیستم عامل های زیادی اجرا می شد. برنامه نویسان و طراحان وب سایت، می خواستند که از این تکنولوژی بدون مشخص کردن محدودیت هایی برای کاربران سایت گوشی همراه، بهره ببرند. نتیجه این است که درحالی که می خواهیم تجربه کاربری سایت عالی را مهیا کنیم، باید به افت های شدید این مورد هم بنگریم و اطمینان حاصل کنیم که علی رغم کاستی ها، وب سایت هنوز هم در گوشی های همراه کاربردی می باشد.
    این مورد در طراحی وب سایت های گوشی همراه به معنی وب سایت تمام صفحه ای است که برخی محتوای آن برای کاربران سایت قابل دسترسی نمی باشد، این در حالی است که صفحه نمایش این ابزارها کوچک تر می باشد و دارای سیستم ساده تری نیز است.

    البته در این گرایش نیز یک ایده قدرتمند جدید نیز وجود دارد: افزایش روزافزون. شما در این حالت باید در نظر بگیرید که برای کاربران سایت، صفحه نمایش مینیمالیست و کاربردی و دارای قدرت تعامل با وب سایت مهیا نمودید و پلاگین های موجود در این سیستم عامل نیز دارای تجربه حیرت انگیزی برای کاربران سایت است که از نظر عملی و کاربردی نیز بسیار عالی عمل می کند. در حالی که نیاز به گوشی همراه به طور روز افزون می باشد، ارتقای گوشی همراه و استفاده آن ها برای سیستم عامل های بزرگ تر با محدودیت های کمتر نیز بسط خواهد یافت.

     

    شما در پاسخ به

    نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

    نظر خود را در مورد ثبت کنید
    لطفا نام خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید لطفا یک نظری بنویسید
    افزودن نظر