مزایای طراحی سایت با php

مزایای طراحی سایت با php
تاریخ انتشار:

    در طراحی سایت های استاتیک که  از پیش تعریف شده اند هیچ نوع تغییری نمی توانستیم روی آنها انجام دهیم ، با گذر زمان جای خود را به  صفحات پویا و داینامیک داده اند  و کمتر صفحات وبسایتی

    مزایای طراحی سایت با php

    در طراحی سایت های استاتیک که  از پیش تعریف شده اند هیچ نوع تغییری نمی توانستیم روی آنها انجام دهیم ، با گذر زمان جای خود را به  صفحات پویا و داینامیک داده اند  و کمتر صفحات وبسایتی  را به صورت استاتیک می شود پیدا کرد  که محتوای آن خط با خط کدنویسی اعمال شده باشد. با ظهور و به وجود آمدن زبان های برنامه نویسی قوی  مثل php ، asp.net و ... برای طراحی سایت ( طراحی سایت با php  )  دگرگونی بزرگ در طراحی  صفحات سایت داینامیک  به وجود آورده اند . 
    مزیت طراحی سایت با php ؟
    باید توجه داشت که زبان برنامه نویسی کاملی وجود ندارد و هر کدام دارای تکات مثبت و منفی به خود به خصوص در زمینه طراحی صفحات وب و به وجود آوردن صفحات پویا . پس ما از هر زبان برنامه نویسی برای طراحی وب می توان استفاده کرد . میتوان گقت که هدف طراحی سایت پویا و داینامیک برای مدیت محتوا می باشد .

    از دیگر مزیت های طراحی سایت با php میتوان به موارد زیر اشاره کرد :


    1-    رایگان و در دستر بودن آن .
    2-   طراحی سایت با php این امکان را میدهد تا  انواع فریم ورک های قدرتمند را برای طراحی انتخاب کنید .
    3-    امکان دسترسی به منابع بسیار زیاد .
    4-   با زبان html به صورت آسان تلفیق شده است .: این امکان را به شما می دهد تا کدهای PHP را در کدهای HTML  ادقام کرده .( و عکس )
    5-    با انواع سرور ها  امکان سازگاری کامل را دارد .
    6-    انواع دیتابیس ها را به طور کامل پشتیبانی می کند .
    7-    از دیگر مزیت های طراحی سایت با PHP پشتیبانی بسیار کامل و همگانی شدن آن است .


    اولویت های لازم برای یادگیری طراحی سایت با PHP  برای ایجاد سایت داینامیک 
    1-    باید به طور کامل با طراحی سایت با HTML  و  CSS آشنایی داشت .
    2-    دانشی از JQuery

    برخی از سؤالات ممکن برای طراحی سایت با PHP   :

    آیا یادگیری  زبان PHP  برای طراحی سایت مشکل است  ؟

    در نگاه اول شاید طراحی سایت با زبان PHP  مشکل به نظر مخاطب برسد اما واقعا اینطور نیست و  فقط در اولین قدم کافی است تا تفکر و ایده خود را روی کاغذ پیاده کنید و بعد از آن توجه لازم را در نوشتن syntax و به دنبال ایده ای برای تبدیل تئوریات  به زبان سیستم باشید . باید دانست که در این وادی نمیتوان گفت که کسی به طور کامل همه ی قواعد و دانستنی های طراحی سایت با زبان PHP  را بلد است و باید این نکته را مد نظر قرار داد که دانستن و آموختن پایه زبان ملزوم بر پیشرفت است . البته با کمی تلاش و پشتکار میتوان به این مهم رسید .


     

    فراگیری طراحی سایت با  php 


    نمایش کدهای  php  در سیستم عامل
    زبان php یک زبان سمت سرور که همچنین برای اینکه کدهای آن اجرا شود نیازمند اتصال به سرور هستیم . برای سهولت کار نرم افزار هایی  برای ایجاد یه سرور مجازی وجود دارد که آنها را به صورت رایگان میتوانید دریافت کنید که وب سایت ایران سایت به چند نمونه از آن اشاره میکند : 
    Wampserver و Xamp
    شما میتوانید با دریافت یکی از نرم افزار های بالا کدهای خود را برای طراحی سایت با زبان PHP اجرا و به طراحی سایتی با ایده های خود بپردازید .

    کدام یک از زبان ها برای طراحی سایت با PHP یا ASP.NET  بهتر است؟
    اگر بخواهیم سایتی را طراحی کنیم  شاید سؤالی ذهن شما را درگیر کند  که از بین طراحی سایت با PHP و ASP.NET کدام یک بهتر است. تا روشن شدن این ماجرا با ما همراه باشید...
    از رایج ترین زبان های قدرتمند و رایج میتوان زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت با PHP و ASP.NET نام برد که که هر کدام هواداران مختص به خود را دارد. 
     
    از منظر هزینه کرد :
    PHP بر اساس سیستم عامل لینوکس و ASP.NET بر اساس  سیستم عامل ویندوز بوده و سیستم عامل لینوکس به صورت رایگاه می باشد و در صورتی که برای استفاده از سیستم عامل ویندوز مستلزم هزینه کرد.  از لحاز قیمت هاست ، هاست های لینوکس در مقابل هاست های ویندوز قیمت پایین تری را دارد. بعد از مسئله سیستم عامل ها ، زبان طراحی سایت با PHP  به صورد کد باز ارائه می شود . و دارای کدها و  اسکریپت زیادتری نسبت به ASP.NET برای آن وجود و اگر مایل به طراحی سایت باشید  به طور معمول رایگان بودن اسکریپت ها یک مزیت نسبت به ASP.NET  دارند موجب هزینه کرد پایین نسبت با PHP در برابر  ASP.NET خواهد بود  .

    شما در پاسخ به

    نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

    نظر خود را در مورد ثبت کنید
    لطفا نام خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید لطفا یک نظری بنویسید
    افزودن نظر