قطعا در تبلیغات شرکت های طراحی سایت مشاهده نموده اید که گفته می شود « طراحی ساخت سایت داینامیک یا پویا » . شاید برای شما سوال باشه که این ساخت سایت داینامیک اصلا چیست و
ساخت سایت داینامیک Dynamic یا وب سایت پویا چیست ؟
قطعا در تبلیغات شرکت های طراحی سایت مشاهده نموده اید که گفته می شود « طراحی ساخت سایت داینامیک یا پویا » . شاید برای شما سوال باشه که این ساخت سایت داینامیک اصلا چیست و چرا هزینه طراحی سایت های داینامیک بیشتر است . من در این مقاله می خواهیم در ایران سایت همه مسائل مربوط به سایت های داینامیک را بسیار ساده و قابل فهم خدمت شما عرض کنیم . توصیه می کنیم حتما این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید . فرقی ندارد که قصد طراحی سایت برای خود را دارید یا نه ، در هر صورت این اطلاعات مهم بوده و هر کسی باید درباره آن اطلاعات داشته باشد .
تلفظ صحیح و معنی کلمه داینامیک
متاسفانه ما به ندرت مشاهده نمودیم کسی کلمه dynamic را درست تلفظ کند . یکی دینامیک یکی داینامیک و … تلفظ می کند. اما تلفظ صحیح کلمه dynamic در امریکا و بریتانیا به صورت/ dɑɪˈnæm·ɪk / بخونید « داینَمیک » . متاسفانه از آن جایی که بیشتر افرادی که دنبال اطلاعات درباره طراحی سایت می باشند عبارت « ساخت سایت داینامیک » رو در گوگل جستجو می کنند. بیشتر دانشجو ها با معنی کلمه dynamic آشنایی دارن اما ما برای یادآوری خدمت شما عرض می کنیم . کلمه dynamic یعنی « متحرک ، پویا » . کلمه dynamic در بسیاری از علوم استفاده می شود پس بهتر است تلفظ صحیح و معنیش آن را هم بدانید .
تعریف ساخت سایت داینامیک
وب سایت ها به لحاظ نوع مدیریت مطالب ، با دو متد متفاوت ساخته می شوند .
روش اول وب سایت های ایستا یا Static
یک وب سایت ایستا از چند صفحه html ساخته می شنوند و همان طور که از نامش هم معلوم است مطالب این سایت ها ثابت بوده و برای تغییر اطلاعات سایت باید حتما html بلد باشید . مدیریت این سایت ها هم بسیار سخت بوده و بسیاری از افراد اصلا حوصله یاد گیری این مطالب را ندارند . بنا به مشکلاتی که سایت ایستا داره ، در حال حاضر به ندرت پیش می آید کسی سایت ایستا سفارش بدهد .
روش دوم ساخت سایت داینامیک یا پویا
در حاضر می توان گفت که بیشتر سایت ها در حال حاضر داینامیک می باشند . ساخت سایت داینامیک یعنی محتویات سایت بر اساس زمان ، کار و … تغییر می کند . به عنوان مثال همه سایت هایی که دارای سیستم ثبت نام می باشند ، سایت هایی خبری ، سایت های آموزشی و هم چنین فروشگاه های اینترنتی و … به صورت داینامیک ساخته می شوند . بیشتر وب سایت های داینامیک به یک بانک اطلاعاتی یا دیتا بیس وصل می شوند . برای درک کامل مفهوم ساخت سایت داینامیک اول باید بدانید بانک اطلاعاتی چیست . همان طور که می دانید بانک اطلاعاتی یک سیستم منظم و اصولی برای نگهداری اطلاعات می باشد . برای مثال برای نگهداری اطلاعات کارمندان یک شرکت می توانید یه بانک اطلاعاتی ساخته که این مشخصات را ذخیره کند و هر وقت که مایل باشید این اطلاعات را تغییر بدهید یا این که بر اساس مشخصات کارمندان یک سیستم آماری بسازید . به عنوان مثال از این بانک اطلاعات بخواهید لیست کارمندای متاهل را برای شما نمایش بدهد . ساخت سایت داینامیک با زبان برنامه نویسی انجام می شود . در وب سایت های داینامیک یک بخش مدیریت هم ساخته می شود تا کاربر بتواند خیلی راحت اطلاعات سایت را تغییر بدهد . تغییر و یا اضافه و حذف کردن اطلاعات یک ساخت سایت داینامیک خیلی راحت می باشد .
مزایای ساخت سایت داینامیک
■ مدیریت سایت داینامیک بسیار آسان بوده و نیاز به دانش فنی ندارد. شما می توانید اطلاعات سایت خود را بدون هیچ دانش فنی ، اضافه و کم کنید یا اطلاعات ثبت شده را تغییر بدهید .
■ امکانات مدیریت اطلاعات در سایت داینامیک بسیار زیاد بوده و شما می توانید با استفاده از بانک اطلاعاتی ساخت سایت داینامیک خود را اطلاعات آماری بسیار دقیق و مهمی رو به دست بیارید .