قصد داریم تا شما طراحان و بهینه سازان سایت عزیز را از نکاتی که سایت شما را در Google Penalty قرار می دهد آگاه کرده تا دچار این مشکل
برخی از کسانی که کار طراحی وب انجام میدهند بر اساس تجربه از قانون هایی اطلاع دارند که برای طراحی وب از آن ها استفاده کرده و آن ها را به کاربران هم می گویند.
البته استثنا هم وجود دارد و بسیاری از طراحان بزرگ وب سایت از انجام این کار ها همیشه خودداری می نمایند و با نظر به الگوریتم Panda که دائما در حال به روز رسانی خود می باشد طراحان وب نیز باید به این الگوریتم و نوع استفاده از آن توجه نمایند.
در این مطلب که یکی از چند مطلب مفید و عالی در ایران سایت است قصد داریم تا شما طراحان و بهینه سازان سایت عزیز را از نکاتی که سایت شما را در Google Penalty قرار می دهد آگاه کردهتا دچار این مشکل بزرگ در فرآیند طراحی وب نشوید.
با ازدیاد لینک های زیاد و بدنبال آن بررسی بات های گوگل، این لینک ها را بی فایده تشخیص داده و غیر ضروری در نظر می گیرد و با این کار طراحان سایت با دست خود سایتشان را در گوگل پنالتی قرار می دهند. گوگل پنالتی نیز می گوید که شما لینک های زیادی تولید نموده و این لینک ها قطعا برروی بهینه بودن و همچنین بر روی رتبه سایت شما تاثیر بد خواهد گذاشت و گوگل پنالتی نیز می گوید که شما از قوانین ما تخطی نموده و به استاندارد های ما توجه ننموده اید.
لازم است تا این نکته را یاد آور شویم که قوانین گوگل پنالتی روز به روز در حال تغییر بوده واین قوانین نیز بیشتر می شود.در صورتی که یک طراح سایت ماهر باشید و با لینک های پراکنده ایی رو به رو شوید آیا می شود با مشکلات به وجود آمده کنار آمده و آن ها را حل کند؟
تصمیمات اجباری و سریع
با توجه نمودن به راهنمایی های طراحان سئو یا همان بهینه سازان سایت اانجام این کار ها راحت نبوده گرچه که خود گوگل پنالتی پیشنهادی که در این مواقع می دهد استفاده از lynx text-based web browser بوده و به ما امکان بررسی سایت را می دهد.
این برنامه به ما امکان این را می دهد تا به همان دیدی که موتور های جستجو گر و بات های آن ها به سایت نگاه می کنند سایت را ببینیم پس واضح است که مطالب سایت ما که از جمله جاوا اسکریپت ها کوکی ها و .. زیادی باشد به این معنی است که موتور جستجوگر هم با مشکلات زیادی مواجه است و ما باید در جهت حل این مسائل از طراحی های شکیل و ساده در عصر مدرن طراحی وب استفاده بنماییم.
لینک های مشکل ساز در طراحی وب
هنگامی که شما با لینک های مشکل ساز رو به رو می شوید چه می کنید؟
برای حل نمودن این مشکل باید یکیاز دو راه زیر ار انتخاب نمایید که:
1- اتربیوت rel=”nofollow” را به <a> اضافه نمایید.
2- لینک هایی که بات موتور جستجوگر به عنوان ایراد و مشکل تلقی می کند را شناسایی کرده و آن ها را با استفاده کردن از فایل robots.txt بلاک کرده تا فولدر و یا حتی لینک مورد نظرتان شناسایی نشود.
البته بهترین راه حل برای این مشکل این است که لینک هایی که ارزشمند نمی باشد را حذف کنید واین بهترین راه حل است و باعث جلوگیری از گوگل پنالتی می شود.
به همه ی لینک های تغییر کرده در سایت وبعد از طراحی وب توجه کرده و بعد از آن به راحتی توانایی تهیه گزارش از کار های خود و محل انجام دادن کار را دارید.این گزارشات شامل لینک دریافتی، لینک ارسالی، متن گذاشته شده در سایت، آدرس ایمیل برای لینک سایت می باشد.
ادامه نکات را درباره جلوگیری از گوگل پنالتی شدن در آموزش بعدی قرار خواهیم داد.