درخواست مشاوره

ایمیل مارکتینگ

در دنیای بازاریابی امروز رقابت میان افراد با شدت بیشتری شکل می گیرد و هر روزه شاهد ایجاد روش های متنوع و جدیدی در امر بازاریابی هستیم. در بین روش های پرکاربرد متنوع در امر بازاریابی الکترونیکی می توان به ایمیل مارکتینگ (بازاریابی ایمیلی) اشاره کرد که مطمئناً استفاده از این روش می تواند شما را در امر بازاریابی به موفقیت های خوبی برساند. ما در این مقاله کوتاه قصد داریم در مورد ایمیل مارکتینگ و تاریخچه آن، صحبت کنیم.

ایمیل مارکتینگ چیست؟

اطلاع رسانی از طریق مختلفی می تواند شکل بگیرد از جمله ارسال ایمیل برای مخاطبان که چنانچه این کار برای جلب مشتری و ایجاد ارتباط واقعی با او در جهت فروش محصولات و یا ارائه خدمات باشد، به معنی ایمیل مارکتینگ خواهد بود. ایمیل مارکتینگ می تواند در رشد کسب و کار سهم بسزایی داشته باشد چرا که یک بازاریابی مقرون به صرفه است و کاربرد زیادی در بین افراد دارد. از این طریق می توان کسب و کار و محصولات خود را به تعداد زیادی از مشتریان و مخاطبان معرفی نمود طوری که هزینه زیادی برای شخص نخواهد داشت. برای ارسال، کافی است از نرم افزارهای ارسال انبوه برای این منظور استفاده کرد که نمونه های مختلف آن را در گوگل می توان جستجو کرد. این نرم افزارها قیمت های مختلفی دارند که برای این کار می توان از گزینه های ارزان تر برای ارسال بهره برد تا در هزینه ها نیز صرفه جویی شود. در ارسال محتوا نیز باید دقت کرد که مانند تبلیغات پوچ و توخالی صرفاً معرفی محصول و یا خدمات نباشد بلکه باید از روش های مختلف بازاریابی در اینجا نیز بهره برد یعنی با ایجاد یک ارتباط دو سویه بین شما و مشتری، ارسال پیام مبتنی بر رضایت مشتری و در جهت آشنا کردن او با محصولات و یا خدمات صورت می گیرد. در این صورت از ارسال پیام برای تمامی افرادی که ایمیلشان را در اختیار داریم صرف نظر می کنیم بلکه فقط برای مشتریان بالقوه و بالفعلی که مایل به آشنایی با محصولات ما هستند، پیام ارسال خواهد شد. 

تاریخچه ایمیل مارکتینگ

اولین بار گری توئرک با ارسال یک ایمیل برای 400 نفر در سال 1981 توانست فروش خوبی برای خود به ارمغان بیاورد و نام پدر اسپم دنیا را به او دادند. بعد از آن تا سال 2000 اینترنت رشد زیادی کرد و استفاده از آن نیز در بین اقشار مختلف مردم فراگیر شد. از طرفی Hotmail به عنوان اولین سرویس ایمیل تحت وب کار خود را شروع کرد و توانست افراد زیادی را به سمت استفاده از آن جلب کند و چون در ابتدا خدمات رایگانی را ارائه می داد، بازاریابان مختلف توانستند با استفاده از آن از هزینه های بازاریابی خود کم کنند. کم کم قانون ارسال اسپم تصویب شد که در آن مشتری و کسی که صاحب ایمیل است می توانست تصمیم بگیرد که پیام تبلیغاتی فقط یک بار از طرف فرستنده برای او ارسال شود. تا سال 2013 قوانین ارسال و دریافت ایمیل دستخوش تغییراتی شد که در فرایند کلی ایمیل مارکتینگ اثر می گذاشت. اما از سال 2013 به بعد روش های استفاده از ایمیل برای جذب بازار هدف و ایجاد یک ارتباط موثر، به شکل واقعی خود نزدیک شد و افراد بیشتری توانستند به صورت حرفه ای تر از ایمیل مارکتینگ در جهت پیشبرد اهداف خود استفاده کنند.

به طور خلاصه دیدیم که ایمیل مارکتینگ از جمله روشهای مقرون به صرفه و پرکاربرد در امر بازاریابی است که می تواند به ما در جذب مشتری کمک کند. البته این کار با تبلیغات ایمیلی بسیار متفاوت است چرا که در تبلیغات ایمیلی، صرفاً یک تبلیغات کم محتوا را برای همه اقشاری که ایمیل آنها را در اختیار داریم ارسال می کنیم اما در بازاریابی ایمیلی مخاطبان هدف ما کاملاً مشخص و متناسب با محصول و خدمات ما انتخاب می شوند که باعث ایجاد یک ارتباط دو سویه می گردد.

مزیت‌های ایمیل مارکتینگ

امروزه مردم از روش های مختلفی در امر بازاریابی استفاده می کنند که یکی از روش های مقرون به صرفه و پرکاربرد ایمیل مارکتینگ است. همانطور که از نام آن بر می آید، بازاریابی ایمیلی مبتنی بر استفاده از ایمیل مشتریان و ارسال پیام برای آنها در جهت فروش محصولات یا ارائه خدمات است. اما قبل از هر کاری لازم است مزیت های ایمیل مارکتینگ را بشناسیم تا بتوان با شناخت بهتر قدم های موثرتری در استفاده از آن برداشت.

1.  نرخ بازگشت سرمایه (ROI) خوب

نرخ بازگشت سرمایه یعنی میزان سرمایه خالص نسبت به مخارجی که برای تبلیغات انجام شده است. حال با مقایسه ایمیل مارکتینگ نسبت به دیگر روش های بازاریابی، می توان به این نتیجه رسید که در بازاریابی ایمیلی به دلیل ارزان بودن هزینه تبلیغات و ارسال پیام متناسب با علایق افراد که منجر به ایجاد یک رابطه مفید می شود، بازگشت سرمایه چندین برابر بیشتر از روش های دیگر است.

2.  اثربخشی آنی

از آنجایی که افراد زیادی در دنیا به صورت روزانه ایمیل خود را باز می کنند، با ارسال پیام تبلیغاتی مفید و یا خبرنامه های جذاب برای افراد می توان انتظار داشت بلافاصله اثر بازاریابی را در این روش مشاهده کرد.

3.  سریع و مقرون به صرفه

ارسال پیام برای طیف وسیعی از کاربران با استفاده از نرم افزارهای مختلف ارسال انبوه و با قیمت های مناسب می تواند انجام گیرد که در هزینه ها صرفه جویی می شود. بنابراین هم ارسال به سرعت برای کاربران زیادی انجام می شود و هم با هزینه کم این اتفاق می افتد که این امر می تواند مزیت مورد توجهی برای ایمیل مارکتینگ باشد.

4.  ایمیل‌های سفارشی

هم ایمیل ارسالی می تواند بر مبنای علایق کاربران برای آنها ارسال شود و هم کاربران می توانند از دریافت ایمیل های نامرتبط جلوگیری کنند و این کار باعث ایجاد ارتباطی مفید در جهت منافع هر دو طرف خواهد شد.

5.  تحلیل رفتار مشتری

یکی از مزیتهای جالب ایمیل مارکتینگ، امکان تحلیل رفتارهای مشتریان است. می توان فهمید که مخاطبان چه ایمیلی را بیشتر باز می کنند و به چه مطالبی علاقه بیشتری نشان می دهند و بر اساس این اطلاعات رفتار مخاطبان را تجزیه و تحلیل کرد. 

6.  شروع آسان

برای شروع کار نیاز به دانش زیادی نیست و می توان به سادگی با استفاده از قالب های آماده کار را آغاز کرد. کافی است یکی از این قالب ها را با هزینه کم تهیه کنید و با ارسال پیام های کاملا ساده به ایمیل افرادی که قبلا در سایت شما ثبت نام نمودند و علاقه مند به دریافت خبرنامه هستند، تبلیغات خود را شروع کنید. 

7.  انتقال مستقیم پیام

شما در این روش به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه ای با مشتریان خود در ارتباط هستید و این باعث می شود بتوانید مشتریان را ترغیب به خرید با هزینه ای بسیار کمتر از سایر روش ها کنید که این کار باعث جذب مشتریان بیشتر و رونق در کسب و کار شما می شود. بنابراین انتقال پیام به صورت مستقیم به مخاطب می تواند یک مزیت خوب برای ایمیل مارکتینگ باشد.

8.  بستر نشر محتوا

از جمله مزایای ایمیل مارکتینگ می توان به فراهم نمودن بستری برای انتشار محتواهای خود، اشاره کرد. در این روش شما می توانید برای تمامی مخاطبانی که ایمیل آنها را در اختیار دارید و آنها نیز مایل به دریافت محتواهای مناسب علایق خود هستند، محتواهای سایت خود و یا محصولات خود را ارسال کنید و از این طریق محتواهای خود را نشر دهید. از طرفی با ارائه لینک در محتواها، کاربران را تشویق به مراجعه به سایتتان کنید.
در مجموع ایمیل مارکتینگ می تواند ما را در امر بازاریابی، بیشتر از سایر روش ها به هدفمان برساند. از جمله مزایای این کار می توان به نرخ بازگشت سرمایه بالای آن و امکان تحلیل رفتار مشتریان، نام برد که می تواند ما را در کسب و کارمان بیشتر به سمت هدف هایمان برساند. 

معایب ایمیل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی از جمله بهترین نوع بازاریابی است که فواید زیادی دارد. از جمله آن می توان به مقرون به صرفه بودن، استفاده آسان از آن و ایجاد یک ارتباط مفید و واقعی با مخاطبان و در نتیجه تبدیل این مخاطبین به مشتری واقعی، نام برد. اما در کنار این فواید، معایبی نیز دارد که قصد داریم در اینجا به برخی از معایب ایمیل مارکتینگ اشاره کنیم.

اسپم

زمانی که ایمیل های زیادی را برای مخاطبین خود ارسال می کنید ممکن است آنها در پوشه اسپم مخاطبان شما قرار بگیرند و این امر باعث می شود وجهه کسب و کار شما در مقابل مشتریان از بین برود. بنابراین باید مراقب باشید که در تولید محتوا، از مطالبی استفاده کنید که متناسب با نیازهای مخاطبین شما باشد. اگر مخاطبان با ایمیل غیر مرتبط روبرو شوند آن را به پوشه اسپم منتقل خواهند کرد و این کار بازاریابی شما را دچار مشکل می کند. 

ایمیل‌های ارسال نشده

گاهی اوقات ایمیل ها به مخاطبان ارسال نمی شوند و این امر ممکن است به خاطر طراحی ضعیف ایمیل باشد چرا که نرم افزارهای مختلفی هستند که این ایمیل ها را فیلتر کرده و به مخاطبان تحویل نمی دهند. در این صورت درصد ایمیل های ارسال شده روز به روز کاهش می یابد. از طرف دیگر گاهی اوقات آدرس ایمیل مخاطبان تغییر می کند و این امر باعث می شود که ایمیل به آدرس قبلی ارسال نشود. در این صورت باید همیشه فهرست ایمیل های خود را آپدیت کرد تا درصد ایمیل های ارسال نشده کاهش یابد. 

مشکلات طراحی

گاهی اوقات ایمیل شما طراحی مناسبی ندارد و از این رو مشتریان با دیدن ایمیل شما آن را به پوشه اسپم منتقل می کنند و یا آن را مسدود می کنند. بنابراین همیشه سعی کنید از طراحی مناسب برای ایمیل های ارسالی استفاده کنید و یا از برنامه های مختلفی که برای این کار ساخته شده اند استفاده کنید.

چه کسب و کارهایی از ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنند؟

برای اینکه ببینیم چه کسب و کارهایی از ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنند؟ ابتدا باید ببینیم ایمیل مارکتینگ برای چه کسب و کار هایی مفید است. در واقع این نوع بازاریابی برای آن دسته از کارهایی که تعامل خوبی با مشتری دارند و همچنین برای ایجاد رابطه هزینه زیادی ندارند مناسب است. چرا که در این نوع بازاریابی ارتباط خوب و مفید با مشتری برای ارسال ایمیل به آنها بسیار اهمیت دارد. 

ایمیل مارکتینگ در کسب و کار

با توجه به توضیحات داده شده می توان نتیجه گرفت برای هر کسب و کاری که بتوان در آن با مشتری ارتباط برقرار کرد و هزینه زیادی نیز برای تبلیغات در نظر نگرفت این نوع بازاریابی اهمیت پیدا می کند. حال شما هر کسب و کاری که داشته باشید کافی است بتوانید به روش های مختلف ایمیل مخاطبان را جمع آوری کرده و با استفاده از سرویس های مختلف برای ارسال ایمیل به مخاطبان اقدام کنید.
در واقع برای پاسخ به این سوال که چه کسب و کارهایی از ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنند؟ باید گفت تمام کسب و کارها می توانند از این شیوه استفاده کنند ولی باید شرایط اولیه آن را فراهم کرده و از مسیر درست آن پیش بروند تا نتیجه مطلوب حاصل شود. 

کاربرد ایمیل مارکتینگ

از جمله روش های مؤثر و مقرون به صرفه در بازاریابی، ایمیل مارکتینگ است که امروزه بیشتر کسب و کارها به استفاده از آن در جهت منافع کسب و کار خود، روی آوردند. از آنجایی که کاربرد ایمیل مارکتینگ بسیار گسترده است، استفاده از آن برای اکثر افراد جذاب و مفید است. در ادامه برخی از کاربردهای آن را به طور خلاصه بیان کرده ایم.

1.  خوشامد گویی به کاربران جدید

از جمله کاربردهای ایمیل مارکتینگ، ارسال ایمیل خوش آمد گویی برای کاربرانی است که تازه در سایت شما ثبت نام کرده اند. بسیاری از مشتریان با دریافت یک پیام خوش آمد گویی، حس خوبی را کسب می کنند و ترغیب می شوند پیام های شما را که در آینده برایشان ارسال خواهد شد، با اشتیاق بیشتری دنبال کنند.

2.  ارسال خبرنامه ایمیلی

ارسال خبرنامه ایمیلی می تواند یک پیام تاثیرگذار برای کاربران داشته باشد و آنها را از تمامی رخدادهای کسب و کار شما آگاه کند. خبرنامه ها می توانند به صورت روزانه، هفتگی و یا ماهانه ارسال شوند و این کار بسته به موضوع کاری شما متغیر است. 

3.  اطلاع رسانی درباره محصول یا خدمت جدید

هر چند یک شرکت و یا مجموعه، صاحب محصولات متنوع و جدیدی باشد، باید راه های اطلاع رسانی آن را نیز بشناسد تا بتواند به فروش خوبی برسد. یک راه مطمئن و سریع برای اینکه بتوان محصولات جدید خود را برای مشتریان خود معرفی کرد، استفاده از ایمیل مارکتینگ است چرا که با استفاده از آن می توان هر روزه و یا هر هفته محصولات جدید را به مشتریان معرفی نمود. در ایمیل مارکتینگ، مخاطبان زیادی با شما در ارتباط هستند و این بستر مناسبی برای معرفی محصولات و خدمات است.

4.  ارسال اطلاعات خرید

از جمله کاربردهای ایمیل مارکتینگ ارسال اطالاعات مربوط به خرید مشتریان شما است. ارسال اطلاعات خرید می تواند حس اعتماد را برای مشتریان به وجود آورد و آنها را ترغیب می کند تا به یک مشتری دائمی برای کسب و کار شما تبدیل شوند. با ارسال فاکتور خرید به ایمیل مشتری در واقع بستری فراهم می شود تا از چاپ فاکتورهای کاغذی جلوگیری شود و این امر می تواند از لحاظ زیستی نیز حائز اهمیت باشد. 

5.  تخفیف و پیشنهادات ویژه

اگر در محصولات و خدمات خود تخفیفات ویژه ای را برای مشتریان در نظر بگیرید مطمئناً باعث ایجاد حس خوبی برای خرید در مشتریان خواهد شد. امروزه اکثر کسب و کارها برای ایجاد برتری فروش نسبت به رقبای خود، از ابزار تخفیف در محصولات و خدمات، استفاده می کنند. در ایمیل مارکتینگ شما می توانید این تخفیفات و همچنین پیشنهادات ویژه ای را که در محصولات خود دارید به اطلاع مشتریان خود برسانید.

6.  اطلاع رسانی رویدادها

در هر کسب و کاری رویدادهای مهمی وجود دارد که آگاهی از این رویدادها می تواند باعث بهبود فرآیند خرید و یا فروش در آن کسب و کار شود. از آنجایی که بیشتر افراد مشغله های فکری و کاری مختلفی دارند، شاید این فرصت پیش نیاید که بتوانند از تمامی رویدادهای یک کسب و کار آگاهی یابند. گاهی یک اتفاق خوب در یک زمان مناسب باعث کاهش قیمت محصول یا خدمتی مشخص می شود که دانستن این امر برای مشتریان و خریداران بسیار مهم و ضروری است. از آنجایی که اکثر کاربران هر روزه به ایمیل خود وارد می شوند، بنابراین به نظر می رسد ارسال ایمیل به مشتریان روش مناسبی برای اطلاع رسانی از رویدادهای مهم در زمینه های مرتبط، باشد. 
ایمیل مارکتینگ می تواند در زمینه های مختلف هم برای مشتریان و هم برای صاحبان مشاغل، منافع زیادی داشته باشد که در این مقاله به برخی از آنها اشاره کردیم. از جمله این کاربردها می توان به اطلاع رسانی ها اشاره کرد که مشتریان را از رویدادهای مختلف آگاه می کند مانند تخفیفات، محصولات جدید و رویدادها. همچنین حذف فاکتورهای کاغذی و استفاده از اطلاعات خرید ایمیلی نیز از جمله کاربردهای ایمیل مارکتینگ به شمار می رود.

آموزش مراحل انجام ایمیل مارکتینگ

همانطور که می دانیم ایمیل مارکتینگ به عنوان یک بازاریابی بسیار کارآمد در ایجاد ارتباط با مشتریان و مخاطبان می تواند در دنیای امروز بهترین شیوه بازاریابی باشد. اما انجام آن مراحلی دارد که در این مقاله قصد داریم درباره آن صحبت کنیم. حال بیایید آموزش مراحل انجام ایمیل مارکتینگ را یاد بگیریم. 

مرحله 1: ایجاد استراتژی

در هر بازاریابی باید مسیر حرکت مشخص باشد. اگر مسیر را تعیین نکنیم نمی توانیم به خوبی اهداف خود را بشناسیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم. بنابراین داشتن یک استراتژی در هر بازاریابی شما را در ادامه مسیر حرکت به سوی یک کسب و کار موفق کمک می کند. 

مرحله 2: گرفتن لیست ایمیل

چنانچه بخواهید در ایمیل مارکتینگ، ارسال ایمیل به مخاطبان را شروع کنید باید لیستی از ایمیل تمام مخاطبین خود را در دست داشته باشید. گرفتن لیست ایمیل جزء اولین قدم ها در کار ایمیل مارکتینگ است.

مرحله 3: انتخاب سرویس مناسب

سرویس های مختلفی وجود دارند که در امر ایمیل مارکتینگ فعالیت دارند. برای اینکه در کار خود موفقیت کسب کنید باید به دنبال یک سرویس مناسب باشید که قابلیت های مختلفی داشته باشد. 

  • مرحله 4: طراحی ایمیل

در مرحله بعد باید یک ایمیل طراحی کرده و برای آن یک فرم ثبت نام نیز در نظر بگیرید تا مخاطبانتان بتوانند در کمپین شما ثبت نام کنند و ایمیل خود را در اختیار شما قرار دهند. 

مرحله 5: اتوماسیون ارسال ایمیل

در این مرحله باید یک تنظیماتی در نظر گرفت تا وقتی مخاطبان در کمپین شما ثبت نام می کنند به صورت خودکار ایمیل های شما که شامل محتواهای مفید است، برای آنها ارسال شود. 

مرحله 6: آنالیز داده‌ها

به عنوان آخرین مرحله در آموزش مراحل انجام ایمیل مارکتینگ، باید داده هایی را که دریافت کرده اید، مورد ارزیابی و آنالیز قرار دهید. تحلیل داده شامل مراحل زیر است:

  • نشان دادن درصد مشترکانی که ایمیل را دریافت می کنند. 
  • نشان دادن درصد مشترکانی که ایمیل دریافت شده را باز می کنند. 
  • نشان دادن درصد مشترکانی که پس از باز کردن ایمیل، روی دکمه CTA آن کلیک می کنند.

در پایان اشاره می کنیم که آموزش مراحل انجام ایمیل مارکتینگ می تواند موفقیت شما را در این کار افزایش دهد. بنابراین هرگز کار ایمیل مارکتینگ را به صورت ابتدایی و پیش پا افتاده انجام ندهید و به کار خود ارزش قائل شوید تا بتوانید مخاطبان بیشتری را با کسب و کار خود آشنا کنید.

استراتژی های ایمیل مارکتینگ

می دانیم که مقرون به صرفه ترین راه برقراری ارتباط در فضای مجازی و ایجاد یک فضای تبلیغاتی برای فروش محصول و یا ارائه خدمات، ایمیل مارکتینگ است. در این نوع بازاریابی با ارسال ایمیل برای مخاطبان و توضیح خدمات خود با محتوایی قوی و کارآمد، کسب و کار خود را می توان ارتقا داد. اما رد و بدل کردن این ایمیل ها با مشکلاتی همراه است. یکی از این مشکلات این است که غالبا ایمیل ها در پوشه اسپم مخاطبان قرار می گیرند و باعث می شود مخاطبان به آنها توجهی نکنند. البته روش ها و استراتژی هایی وجود دارد تا بتوان با این مشکلات مقابله کرد. در این مقاله قصد داریم استراتژی های ایمیل مارکتینگ را بیان کنیم که می تواند در انجام این کار بسیار مفید باشد. 

1- ایجاد بهترین لیست ایمیل

در ایمیل مارکتینگ باید یک لیستی از ایمیل های مخاطبین را در دست داشت. اما ممکن است با روش های نامناسب، لیست های مخرب و بی کیفیتی را تهیه کنید که می تواند برای کار شما یک فاجعه باشد. استفاده از یک لیست ایمیل واقعی و مفید می تواند شما را در رسیدن به افراد بیشتر و ایجاد ارتباط واقعی با آنها کمک کند.  

2- ری تارگتینگ

ریتارگتینگ (Retargeting) یعنی هدف گیری مجدد و زمانی به کار می رود که مخاطبان شما با یک بار مراجعه به سایت شما و یا خواندن ایمیلتان جذب نشده و دیگر قصد مراجعه مجدد را ندارند ولی راهکارهایی برای جذب مجدد آنها به کار گرفته می شود. 

3- کمپین‌های تبلیغاتی جدید و هدفمند

استفاده از کمپین های تبلیغاتی جدید و هدفمند یکی از استراتژی های ایمیل مارکتینگ است. مسلما استفاده از استراتژی هایی جدید و مشخص برای تبلیغ محصول، ارائه خدمات و آگاه کردن دیگران از برند خود، می تواند شما را در این کار با قدرت بیشتری پیش ببرد. 

4- ریتنشن مارکتینگ

در ایمیل مارکتینگ، جذب و حفظ مشتری از اصول اولیه آن است و برای این منظور باید روش های ریتنشن مارکتینگ را پیش گرفت. تکرار خرید از طرف مشتری یکی از اهداف ایمیل مارکتینگ است که باید در انجام آن برنامه ریزی مدونی داشت. 

5- خبرنامه

اگر بتوانید در سایت خود خبرنامه داشته باشید، می توانید ارتباط بهتری را با مخاطبانتان داشته باشید و این ارتباط را حفظ کنید چرا که باعث می شود مخاطبان شما برای اطلاع از محتویات خبرنامه به سایت شما رجوع کنند. 
به طور خلاصه در این مقاله در مورد استراتژی های ایمیل مارکتینگ صحبت کردیم و نمونه های آن را ذکر نمودیم. استفاده از این استراتژی ها برای داشتن یک بازاریابی قوی و هوشمند بسیار حائز اهمیت است. 

اتوماسیون ایمیل مارکتینگ چیست؟

ایمیل مارکتینگ به عنوان یک روش مناسب و کارآمد در بازاریابی اینترنتی، زمانی می تواند بازدهی مناسب داشته باشد که بتوانید از همه ابزارهای این روش استفاده کنید. یکی از این روش ها خودکارسازی ارسال ایمیل است که به آن اتوماسیون ایمیل مارکتینگ می گویند. حال اتوماسیون ایمیل مارکتینگ چیست؟ در ادامه به این سوال پاسخ می گوییم.

اتوماسیون یا خودکارسازی ارسال ایمیل

در واقع برای اینکه همیشه ارسال ایمیل انجام شود و لازم نباشد که همیشه نیرویی برای ارسال ایمیل پای سیستم بنشیند و دکمه ارسال را فشار دهد لازم است نرم افزار یا برنامه ای این کار را انجام دهد. همچنین باید در زمان های مشخص و با هدف مشخصی ایمیل مورد نظر برای اهداف متناسب با آن ارسال گردد که این کار با استفاده از برنامه هایی انجام می شود. به این کار که با استفاده از نرم افزارهایی ارسال ایمیل، زمان انجام آن و همچنین انتخاب مخاطبان مناسب جهت ارسال ایمیل متناسب با کار آنها را انجام می دهند، اصطلاحا اتوماسیون ایمیل مارکتینگ می گویند.

کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟

در ایمیل مارکتینگ برا اینکه بتوانید با مشتریان تعامل و ارتباط مفید داشته باشید باید بتوانید محتوای متناسب با هر مخاطب را تهیه کرده و برای آنها با استفاده از ایمیل ارسال کنید. برای این کار لازم است لیستی از ایمیل افراد مختلف را در دست داشته و از خصوصیات آنها نیز مطلع باشید. با ایجاد یک کمپین ایمیل می توانید در رونق گرفتن این ارتباط موفق شوید. حال کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟
کمپین ایمیل مارکتینگ

در واقع ساخت ایمیل های تبلیغاتی متناسب با مخاطبان و ارسال برای آنها جهت تشویق و ترغیب مشتریان به همکاری با شرکت و یا خرید از محصولات شما را کمپین ایمیل مارکتینگ گویند. کمپین های ایمیل مارکتینگ یا به صورت معرفی محصولات و یا خدمات شرکت شکل می گیرند یا در جهت حفظ ارتباط با مشتری و صرفاً برای اطلاع رسانی ساخته می شوند و یا فقط برای راهنمایی مشتریان طراحی می شوند. در هر سه حالت باید ارتباط با مشتری به نحو احسن برقرار گردد تا بتوان به هدف اصلی یعنی فروش و یا ارائه خدمات رسید.  

بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی

ایمیل مارکتینگ از بهترین بازاریابی هایی است که در عرصه فضای مجازی وجود دارد. در واقع در ایمیل مارکتینگ قرار نیست محصول خود را تبلیغ کنیم بلکه فقط در مورد مزایای آن محصول صحبت کرده تا مخاطب بتواند بهتر محصول ما را بشناسد. ایمیل مارکتینگ برای ارتقا کیفیت ارتباط با مخاطبان بسیار کارآمد است. از آنجائیکه هزینه زیادی برای ارسال ایمیل به مخاطبان صرف نمی شود بنابراین می توان گفت که ایمیل مارکتینگ یک بازاریابی مقرون به صرفه است. اما برای ارسال ایمیل به مخاطبان سرویس های مختلفی وجود دارند که برای این منظور طراحی شده اند. اکثر این سرویس ها، خارجی هستند ولی اخیراً سرویس های ایرانی نیز مشغول به فعالیت در این زمینه شدند. در این مقاله قصد داریم بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی را معرفی و قابلیت های آن را بیان کنیم. 

نجوا

نجوا از جمله بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی است که با رویکردی متفاوت فعالیت می کند. این سرویس بر اساس تعداد ایمیلی که ارسال می کنید از شما هزینه دریافت می کند اما برای 3000 ایمیل اول هیچ هزینه ای نمی گیرد.  

میل چی

اولین سرویس ایرانی که برای ارسال ایمیل به مخاطبین شروع به کار کرده است، میل چی بوده است. میل چی این امکان را به شما می دهد تا ایمیل های جذابی را برای مخاطبان خود طراحی و ارسال کنید. 

آونگ میل

یک شرکت خوشنام در جهت ارائه خدمات به شرکت ها و افرادی است که در زمینه ایمیل مارکتینگ فعالیت می کنند. این شرکت توانسته تا کنون به هزاران مشتری خدمت رسانی و به رشد بسیاری از شرکت ها در زمینه ایمیل مارکتینگ کمک کند.

پاکت

یکی دیگر از بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی، پاکت است که با استفاده از این سرویس می توان خدماتی از قبیل سرویس های پیشرفته، مشاوره برای ایمیل مارکتینگ، حفظ اطلاعات، اسپم نشدن ایمیل ها، نرخ تبدیل بالا و ... را برای مشتریان به ارمغان آورد. 

میل تاز

میل تاز نیز مانند پاکت سعی دارد خدمات متنوعی را برای مشتریان خود ارائه دهد. از جمله این خدمات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارسال ایمیل به inbox مخاطبان
  • دادن اطلاعاتی مبنی بر نرخ باز شدن ایمیل ها و نرخ کلیک بر روی لینک ها 
  • ارائه خدمات با قیمتی بسیار مناسب
  • داشتن قابلیت drag and drop

اینباکس

این سرویس نیز به عنوان یکی از بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی در زمینه ارسال ایمیل گروهی و تبلیغاتی برای مخاطبان و ارائه قابلیت های مختلف به مشتریان خود فعالیت می کند.

GetResponse

در این سرویس که یک سرویس خارجی است ما شاهد قالب بسیار ساده هستیم که کار با آن بسیار آسان است و این امر برای مبتدیان حائز اهمیت است. از طرفی در کنار سادگی، امکانات متعددی نیز ارائه می دهد مانند ردیابی لغو اشتراک، فرم پاسخگویی و دسته بندی مشتریان. 

Mailchimp

از جمله سرویس های محبوب در دنیا است که قسمتی از خدمات خود را به شکل رایگان برای مشتریان ارائه می دهد. چنانچه بخواهید روزانه به 500 نفر ایمیل ارسال کنید باید برای هر ماه استفاده از آن مبلغ 10 دلار پرداخت کنید و چنانچه این تعداد را افزایش دهید هزینه استفاده از آن نیز افزایش می یابد.

AWeber

این سرویس خارجی برای ارسال 500 ایمیل در روز به مخاطبین کاملاً رایگان است اما برای ارسال بیشتر باید هزینه ماهانه 19 دلار را پرداخت کنید. سرویس AWeber  فیچرهای خوبی مانند RSS و AMP دارد و برای دسته‌بندی مشتریان خود بخش هایی را در نظر گرفته است.

ConvertKit

این سرویس قابلیت دسته بندی مشتریانی که مایل به خرید هستند را دارد و از اینرو برای ارسال ایمیل به آنها می توان اهداف مربوطه را برنامه ریزی کرد و با هدف گذاری مناسب در امر ایمیل مارکتینگ به موفقیت بهتری دست یافت. این سرویس برای 14 روز کاملاً رایگان است ولی از آن به بعد ماهانه 29 دلار از مشتریان خود دریافت می کند. 

Drip

Drip یک سرویس ایمیلی خارجی است که برای خدمات پشتیبانی خود هزینه ای دریافت نمی کند اما استفاده از خدمات ارسال ایمیل و کارهای مربوط به آن باید ماهانه 49 دلار پرداخت کرد. این سرویس کاملاً یکپارچه است و امکان استفاده از پاپ آپ را برای استفاده کنندگان می دهد. 

Sendinblue

این سرویس برای ارسال ایمیل و پیام کوتاه طراحی شده و در اروپا بسیار محبوب است چرا که پلتفرم بازاریابی بسیار سریعی دارد. امکان ساخت ایمیل های جذاب و ویرایش آنها در این سرویس وجود دارد. می توانید روزانه 300 ایمیل به صورت رایگان ارسال کنید ولی ارسال بیشتر مستلزم پرداخت هزینه ای بالغ بر 25 دلار در هر ماه خواهد بود. 

Constant Contact

آخرین سرویس ارسال ایمیل که بیان می شود Constant Contact است که کاربری بسیار ساده ای دارد و مانند دیگر سرویس های ارسال ایمیل دارای قابلیت های گوناگونی است مانند ایجاد لیست ایمیل های مخاطبین، ایجاد الگوی ایمیل، تقویم بازاریابی و ... . 
به طور خلاصه در این مقاله در مورد بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی و خارجی صحبت کردیم. هر چند استفاده از سرویس های ایرانی به صرفه تر هستند ولی سرویس های خارجی از قابلیت های بهتری برخوردارند. با این وجود سرویس های ایمیل مارکتینگ ایرانی خوبی وجود دارند که می توانند شما را در ارسال و مدیریت ایمیل برای مخاطبانتان یاری رسانند. از جمله این سرویس های ایرانی می توان به نجوا، میل چی، آونگ میل، پاکت، میل تاز و اینباکس اشاره کرد. در کنار این سرویس های ایرانی به برخی از معروف ترین سرویس های خارجی نیز اشاره کردیم مانند: Constant Contact،  Sendinblue،  Drip،  ConvertKit،AWeber،  GetResponse و Mailchimp که در مورد هر یک از این موارد توضیحاتی ارائه شد. 

185 بازدید